Jean-Pierre is een veelgevraagd spreker

Zijn lezingen kunnen gaan over thema’s als: Angsten overwinnen, Levensdoel, Ondernemerschap, Financiën, Investeren.

Waar wacht je op?

Leer hoe je jouw levensdoel kunt ontdekken door jouw Hobby, Passie en Natuurlijk Talent te combineren. Nadat je jouw levensdoel hebt ontdekt is het belangrijk om een visie te creëren of een visie te vinden om voor te werken.
In dit nieuwe, snel veranderende economie geldt de ouderwetse manier van marketing niet meer. Veel ondernemers, met name ZZP'ers en kleine bedrijven hebben ontzettend veel moeite om te groeien in dit economie. Jean-Pierre leert nieuwe marketingsystemen, - strategieën en - tools dat bedrijven kunnen implementer om een kans van slagen te maken in de huidige economische omstandigheden.
Geld is één van de belangrijkste factoren in het leven van bijna iedereen hier op aarde. Een tekort aan geld levert hierom vaak ontzettend veel stress op. Jean-Pierre leert andere de strategieën die hij in zijn persoonlijke leven toepast om te budgeteren, investeren en uiteindelijk financieel onafhankelijk te worden. Wanneer iemand financieel onafhankelijk is, houden ze meer tijd en geld over om het vervullen van hun levensdoel verder uit te breiden. Zo kan iedereen een bijdrage leveren aan een betere wereld.
Als je nou een eigen bedrijf hebt of voor een baas wilt werken, een gelukzalig leven leiden vol voldoening is te halen uit het proces waarbij je jouw visie realiseert door jouw levensdoel te vervullen.

VOLDAAN LEVEN

"Geef betekenis aan je leven door te werken aan een doel dat vele malen groter is dan jouw eigen belangen." - Jean-Pierre Doran

Diensten

Jean-Pierre staat voor je klaar!

Lezing

Regelmatig worden er lezingen georganiseerd, zowel op Curaçao als in Nederland, waar Jean-Pierre zijn kennis gaat delen op verschillende gebieden.

alle evenementen

1 to 1 coaching

Jean-Pierre bied 1 op 1 coaching op het gebied van Financiën, Investeren, Bedrijfsgroei en Marketing voor degenen die wat extra privé advies nodig hebben.

neem contact op

Artikelen & Videos

Bezoek Jean-Pierre's blog om artikelen te lezen en video's te bekijken die waardevolle informatie bevatten die je direct kan implementeren in je dagelijkse leven.

bezoek de blog

Boeken

Jean-Pierre schrijft en publiceert boeken om zijn kennis te delen en verspreiden onder een veel groter publiek.

bekijk alle boeken

VERTEL ME WAT JE WILT BEREIKEN...

Ik weet niet wie je bent, maar ik zal een manier vinden om jou te helpen!